برگزاری سیمینار دینی-علمی برای محصلان پوهنځی کمپیوتر ساینس اين نهاد از سوی آمریت دعوت و ارشاد!

ba_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۰:۳۷
خبر

آمریت دعوت و ارشاد بمنظور آگاهی کامل محصلان از فرامین عالیقدر امیر المؤمنین حفظه الله و رعاه و تطبيق بهتر آن در این ساحه، سیمینار دینی-علمی را تحت عنوان" تشریح فرامین عالیقدر ام.یر المؤم.نی.ن حفظه الله و رعاه و قانون أمر بالمعروف و نهی عن المنکر " برای محصلان پوهنځی کمپیوتر ساینس برگزار نمود.

در این سیمینار آمر دعوت وارشاد پوهنتون بلخ فرامین شماره (۲) و شماره ( ۲۹)  عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله و رعاه را خدمت محصلان ابلاغ و ماده‌وار تشریح و تبیین فرمودند.

همچنان آمر دعوت وارشاد پوهنتون بلخ به بیان  قانون أمر بالمعروف و نهی عن المنکر پرداخته اهمیت این قانون را نیز توضیح داده‌اند.

سیمینار دینی-علمی با دعائیه خیر خاتمه یافت.

تاریخ: ۱۱ربیع الثانی، ۱۴۴۷ه‌ ق.

آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون بلخ

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۳:۴۶
Background image

تورنمنت مسابقه دوش ميان پوهنځی های شانزده گانه پوهنتون بلخ به پایان رسید.

مراسم اختتامیه تورنمنت دوش میان پوهنځی های شانزده گانه پوهنتون بلخ روز شنبه ۱۸ میزان ۱۴۰۵ ه ش برابر ۲۷ ربيع الثاني ۱۴۴۸ ه‍ ق با اشتراک  معاون صاحب مالی و اداری، معاون صاحب محصلان، امر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۴:۳۷
Background image

اخذ امتحان قانون أمر بالمعروف و نهی عن المنکر از پرسونل این پوهنتون!

طبق هدایت ریاست محترم دعوت و ارشاد امتحان قانون أمر بالمعروف و نهی عن المنکر را از تمام استادان و کارکنان این پوهنتون اخذ نمود.
این امتحان درحال گرفته می‌شود که فرمان امر بالمعروف و نهی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۴:۳۳
Background image

سیمینار اصلاحی پیرامون" تشریح قانون أمر بالمعروف و نهی عن المنکر"برای محصلین لیلیه پوهنتون بلخ!

آمریت دعوت وارشاد پوهنتون بلخ جهت تطبیق بهتر قانون أمر بالمعروف و نهی عن المنکر و آگاهی محصلین از مطالب این قانون، قانون متذکره‌ را طی سیمینار اصلاحی برای محصلین لیلیه پوهنتون بلخ. . .

BACK TO NEWS