توأمیت‌های اکادمیک و اداری بخش مهم و اساسی پروسۀ تضمین و ارتقای کیفیت پوهنتون‌ها و مؤسسات تحصیلات عالی

ba_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۷ - ۸:۲۹
خبر

توأمیت‌های اکادمیک و اداری بخش مهم و اساسی پروسۀ تضمین و ارتقای کیفیت پوهنتون‌ها و مؤسسات تحصیلات عالی می‌باشد، با توجه به همین اصل،  پوهنځی اداره و پالیسی‌عامه‌ی پوهنتون بلخ  همواره تلاش نموده است تا با انجام تحقیقات پالیسی و شریک سازی آن با نهاد‌های مربوطه نقش خویش را در ایفای انکشاف جامعه انجام دهد، به سلسله‌ی فعالیت‌های قبلی، امروز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۵/۵ هجری شمسی نتایج تحقیقات علمی دو تن از دانشجویان این پوهنځی تحت عناوین: 
۱. حکومتداری شهری در ولایت بلخ: فرصت‌ها و چالش‌ها
۲. بررسی میزان تحقق هدف یازدهم توسعه‌ی پایدار در شهر مزارشریف 
که به روش کاربردی و شیوه‌ی میدانی - از طریق پرسشنامه  و مصاحبه - انجام یافته بود، با حضور محترم میرویس درمان مدیر عمومی فرهنگی ریاست حکومتداری شهرداری مزارشریف ارائه گردید که با استقبال ویژه‌ی هیئت ژوری و نماینده‌ی شهرداری قرار گرفت. نمایندۀ ویژه‌ی شاروالی تعهد سپرد تا پیشنهاداتی که برآیند تحقیقات علمی-کاربردی بوده است را به مقامات عالیه‌ی شهرداری مزارشریف شریک خواهد ساخت و نیز تعهد سپرد تا جهت تشویق و ترغیب دانشجویان از آنان حمایت معنوی نمایند. 
قابل تذکر است اینکه تعدادی زیادی از محصلان صنوف چهارم پوهنځی اداره و پالیسی عامه پوهنتون بلخ در سال جاری پایان‌نامه های تحصیلی خویش را با جهت تحلیل و بررسی مسائل اداری با مطالعه‌ی موردی ادارات مختلف دولتی در بلخ انجام داده اند که نتایج تحقیقات آنان رسمن طی مکتوب به این ادارات ارسال خواهد گردید تا از برآیند آن جهت بهبود فعالیت های اداری و تخصصی خویش بهره جویند.

آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون بلخ.

photo

 

photo

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۰
Background image

جلسه کمیته نظم و دسپلین پوهنتون بلخ برگزار گردید.

الیوم یکشنبه مؤرخ ۳۰،جمادی الآخرة،۱۴۴۷ه‌ق. جلسه کمیته نظم و دسپلین تحت ریاست داکتر گل خان نبی‌زاده معاون امور محصلان و مسئول کمیته نظم و دسپلین پوهنتون بلخ با تلاوت چندی آیات ملکوت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۱:۵۲
Background image

تدریس کتاب " فرامین، احکام و هدایات عالیقدر امیر المومنین حفظه الله و رعاه " برای کارمندان اداری از سوی آمریت دعوت و ارشاد!

این دروس بر اساس هدایت وزارت تحصیلات عالی برای کارمندان اداری و خدماتی در هر هفته از سوی مسئولین دعوت وارشاد پوهنتون بلخ ارائه گردیده و جریان دارد...

در این درس، فرامین عالیقدر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۱:۴۸
Background image

آغاز نصابِ بخش دوم معاملات برای کارمندان اداری پوهنتون بلخ از سوی آمریت دعوت و ارشاد!

چهارشنبه مؤرخ ۲۶، جمادی الآخرة،  ۱۴۴۷ه‌ق. نصاب دعوت وارشاد بخش دوم معاملات از  دیدگاه شریعت اسلامی برای کارمندان اداری پوهنتون بلخ از سوی آمریت دعوت و ارشاد این نهاد آغاز یافت.

در این. . .

BACK TO NEWS