دیدار محترم پوهندوی مکمل الکوزی رئیس پوهنتون بلخ با سرکنسول هند در مزار شریف

14 سرطان, 1397

هفته گذشته محترم پوهندوی الکوزی رئیس پوهنتون بلخ در دیدارهای جداگانه با سرکنسول کشور دوست هند و رئیس جدید التقرر موسسه تیکا ملاقات نموده و در مورد همکاری های هرچه بیشتر شان با پوهنتون بلخ بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

افتتاح اولین دور برنامه کمیونتی کالج حسابداری تجارت دانشگاه بلخ

01 جوزا, 1397

روز سه شنبه مورخ 24 ماه دلو سال 1396، اولین دور برنامه کمیونتی کالج حسابداری تجارت به کمک مالی دفتر (USWDP) و همکاری تخنیکی دانشگاه ماساچوست ایالات متحده آمریکا در دانشگاه بلخ افتتاح گردید.

ورکشاپ بازنگری نصاب تحصیلی دانشکده های حقوق و شرعیات

01 جوزا, 1397

ورکشاپ یک روزه، تحت عنوان بازنگری نصاب تحصیلی دانشکده های حقوق وشرعیات دانشگاه بلخ به تاریخ 3 حوت سال 1396 با اشتراک مسئولین دانشگاه بلخ، روسا و اساتید دانشکده های یاد شده تدویر یافت.

افتتاح ساختمان لیلیه نسوان پوهنتون بلخ

01 جوزا, 1397

طی محفل رسمی با حضور داشت نماینده موسسه تیکا، مسئولین پوهنتون بلخ و روسای برخی از ادارات محلی ولایت بلخ، ساختمان لیلیه نسوان پوهنتون بلخ که توسط موسسه محترم تیکا بازسازی و ترمیم گردیده بود با قطع نوار افتتاح گردید.