یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۵ - ۱۲:۲۳
آغاز روند نظارت از تطبیق نصاب تحصیلی در دانشکده های شانزده گانه

براساس جدول زمانی، نصاب و مواد درسی دانشکده های اداره و پالیسی عامه، ساینس و علوم اجتماعی توسط کمیته موظف مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
قابل یاد آوری است که بربنیاد پلان عملیاتی معاونیت امور علمی تمامی نصاب های تحصیلی و مواد درسی استادان دانشکده های شانزده گانه بگونه همه جانبه مورد ارزیابی قرار می گیرد.

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۹ - ۱۱:۶

دپېژند ګلوۍ ناسته

سه شنبه د1445 /23/4 ه ق د ترانسپورت مدیر.او دډېپو مدیر  پېژندګلوۍ په مناسبت ناسته د قرآنکریم په مبارکو آياتونو سره پيل شوه.

لومړى دبلخ پوهنتون د تدارکاتو آمر مولوي سید فرید سادات. . .

شنبه ۱۴۰۳/۱/۴ - ۸:۵۲

محترم مفتی محمد شریف عثمانی او ورسره ملګری د رهنورد پوهنتون څخه ليدنه ترسره کړه.

پنجشنبه د ۱۴۴۵/۹/۱۱ ه ق چې د ۱۴۰۲/۱/۲ ه ش سره سمون خوري د بلخ پوهنتون رئیس مفتي محمد شريف عثمانی چې ښاغلي پوهاند محمد صالح محمد راسخ،  مالي او اداری چارو مرستيال قاضی عبدالهادي فضلي، د. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ - ۱۱:۳۹

د نګرانانو څخه دآزموينې بهير.

شنبه مورخ۱۴۴۵/۸/۲۷ ه ق دشمال زون د عالميې دوري له ممتحينينو څخه چې دجمعې په ورځ يې د فاضلينو د آزموينې نګراني کوله آزموينه واخستل شوه.

ياده آزموينه کې دلوړو زده کړو وزارت علمي معين. . .