یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۵ - ۱۲:۲۳
آغاز روند نظارت از تطبیق نصاب تحصیلی در دانشکده های شانزده گانه

براساس جدول زمانی، نصاب و مواد درسی دانشکده های اداره و پالیسی عامه، ساینس و علوم اجتماعی توسط کمیته موظف مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
قابل یاد آوری است که بربنیاد پلان عملیاتی معاونیت امور علمی تمامی نصاب های تحصیلی و مواد درسی استادان دانشکده های شانزده گانه بگونه همه جانبه مورد ارزیابی قرار می گیرد.

دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۹:۵۴

اشتراک معاون امور علمی و هشت تن از استادان دانشگاه بلخ در ورکشاپ سه روزه آموزش برنامه های ایدکس (Edx) و افغان ایکس (Afgan x)

براساس پلان عملیاتی آموزش الکترونیکی دانشگاه بلخ قرار است در سال ۱۳۹۹ یک کورس بین المللی تحت عنوان” سیمای فرهنگی بلخ در گستره تاریخ” و هفت کورس داخلی از دانشکده های زراعت و علوم وترنری. . .

شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۱۰:۲۸

دیدار سرکنسول جمهوری ازبكستان مقیم ولایت بلخ از دانشگاه بلخ

در این نشست که با حضور رئیس دانشگاه بلخ ، معاونین امور علمی، محصلان و مالی و اداری، برگزار شده بود نخست پوهندوی دوکتور خلیل الله کلیوال رییس دانشگاه بلخ پیرامون تاریخچه و فعالیت های. . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۵ - ۲۰:۲۳

روز دوم نظارت از تطبیق نصاب تحصیلی

براساس جدول زمانی دانشکده های انجنیری، انجنیری معادن و محیط زیست، کمپیوتر ساینس و علوم وترنری از جانب کمیته موظف، نصاب های تحصیلی و منابع درسی استادان مورد بررسی و نظارت قرار گرفت.

. . .