NewsAll news

دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۹:۵۴

براساس پلان عملیاتی آموزش الکترونیکی دانشگاه بلخ قرار است در سال ۱۳۹۹ یک کورس بین المللی تحت عنوان” سیمای فرهنگی بلخ در گستره تاریخ” و هفت کورس داخلی از دانشکده های زراعت و علوم وترنری ثبت و از طریق پلتفورم های Edx و Afghan x به نشر برسد.

اشتراک معاون امور علمی و هشت تن از استادان دانشگاه بلخ در ورکشاپ سه روزه آموزش برنامه های ایدکس (Edx) و افغان ایکس (Afgan x).

شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۱۰:۲۸

دیدار سرکنسول جمهوری ازبكستان مقیم ولایت بلخ از دانشگاه بلخ

در این نشست که با حضور رئیس دانشگاه بلخ ، معاونین امور علمی، محصلان و مالی و اداری، برگزار شده بود نخست پوهندوی دوکتور خلیل الله کلیوال رییس دانشگاه بلخ پیرامون تاریخچه و فعالیت های. . .

LatestShow all

دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۹:۵۴

براساس پلان عملیاتی آموزش الکترونیکی دانشگاه بلخ قرار است در سال ۱۳۹۹ یک کورس بین المللی تحت عنوان” سیمای فرهنگی بلخ در گستره تاریخ” و هفت کورس داخلی از دانشکده های زراعت و علوم وترنری. . .

شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۱۰:۲۸

دیدار سرکنسول جمهوری ازبكستان مقیم ولایت بلخ از دانشگاه بلخ

یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۵ - ۲۰:۲۳

روز دوم نظارت از تطبیق نصاب تحصیلی

براساس جدول زمانی دانشکده های انجنیری، انجنیری معادن و محیط زیست، کمپیوتر ساینس و علوم وترنری از جانب کمیته موظف، نصاب های تحصیلی و منابع درسی استادان مورد بررسی و نظارت قرار گرفت.

. . .

اخبار گذشتهShow all

چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۲۳:۳۰

گامی دیگر در راستای خدمت‌گذاری!

تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست پوهنحی انجنیری معادن و محیط زیست پوهنتون بلخ و ریاست حوزه دریایی شمال به روز یکشنبه مورخ ۱۱/عقرب/۱۳۹۹ با حضور داشت پوهندوی احمد رشاد جمالیار معاون امور علمی. . .