NewsAll news

وزارت تحصیلات عالی برنامۀ را روی دست دارد که به اساس آن قرار است پوهنتون های دولتی کشور در یک مساعی مشترک با استفاده از امکانات مادی، تخنیکی و انسانی شان برنامه های ماستری مشترک را در رشته های مورد نیاز ایجاد و زمینه تحصیلات بیشتر را برای متقاضیان مساعد سازد.
به همین منظور رییسان انکشاف برنامه های علمی، پلان و پالیسی و مالی حسابی و همچنان معاونان علمی هفت پوهنتون. . .

LatestShow all

یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۶ - ۱۳:۲۴

جلسه کمیته نصاب دانشگاه بلخ تحت ریاست پوهندوی احمد رشاد جمالیار معاون امور علمی برگزار گردید.

ابتدا معاون امور علمی در رابطه به جایگاه ،اهداف و ضرورت کمیته نصاب صحبت رهنمودی نمودند.
مت. . .

اخبار گذشتهShow all

چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۲۳:۳۰

گامی دیگر در راستای خدمت‌گذاری!

تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست پوهنحی انجنیری معادن و محیط زیست پوهنتون بلخ و ریاست حوزه دریایی شمال به روز یکشنبه مورخ ۱۱/عقرب/۱۳۹۹ با حضور داشت پوهندوی احمد رشاد جمالیار معاون امور علمی. . .