چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۲۳:۳۰
گامی دیگر در راستای خدمت‌گذاری!

تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست پوهنحی انجنیری معادن و محیط زیست پوهنتون بلخ و ریاست حوزه دریایی شمال به روز یکشنبه مورخ ۱۱/عقرب/۱۳۹۹ با حضور داشت پوهندوی احمد رشاد جمالیار معاون امور علمی پوهنتون بلخ، انجنیر عصمت الله عصمت رییس عمومی حوزه دریایی شمال، پوهنیار فرشته حسن هاشمی رییس پوهنحی انجنیری معادن و محیط زیست، انجنیر احمد شاه راسخ ریس حوزه دریایی بلخ، اساتید و کارمندان نهاد های متذکره به امضا رسید.

هدف از انعقاد این تفاهم نامه ایجاد و توسعه همکاری های علمی - پژوهشی میان پوهنحی انجنیری معادن و محیط زیست پوهنتون بلخ و ریاست عمومی حوزه دریایی شمال میباشد. بر مبنای این توامیت اکادمیک هر دو طرف ظرفیت ها و منابع خود اعم از نیروی بشری، امکانات تخنیکی و بانک های اطلاعاتی را در امر تحقیق و انکشافات علمی در اختیار همدیگر قرار خواهند داد.

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۵ - ۹:۵۵

ورکشاپ یک روزه تحت عنوان سیستم های مالی و اداری در تالار کنفرانس های علمی دانشکده زبان وادبیات دانشگاه بلخ دایر گردید

در ابتدا محترم محمد صمیم عظيمي  معاون مالی و اداری دانشگاه بلخ پیرامون اهمیت سیستم های مالی و اداری  و استفاده آن در نهاد های تحصیلات عالی صحبت نمود.
سپس محترم پوهنیار جاوید احمد . . .