مراسم امضاء تفاهم نامه‌ی همكاری های مشترك علمی ميان دانشگاه بلخ و دانشگاه نخبگان

یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ - ۱۸:۱۶

این تفاهم نامه امروز یک شنبه ۱۴ جدی توسط پوهندوی دوکتور خليل الله كليوال رييس دانشگاه بلخ، محترم محمد یاسین قاریزاده رييس دانشگاه نخبگان، با حضور داشت پوهندوی احمد رشاد جماليار معاون امور علمی دانشگاه بلخ ،رییسان و استادان دانشگاه بلخ و دانشگاه نخبگان در تالار جلسات معاونیت امور علمی به امضاء رسید.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۱ - ۹:۳۵

د نشراتو عمومي رئيس انجینیر روح الله روحاني د بلخ پوهنتون له رئيس سره ناسته

يکشنبه د پلازمېنې کابل څخه راغلي پلاوي په مشرۍ  دلوړو زده کړو وزارت د نشراتو عمومي رئيس انجینیر روح الله روحاني د بلخ پوهنتون له رئيس مفتي محمد شريف عثماني سره په خپل کاري دفتر کې ناسته. . .

شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۹ - ۱۵:۴

د بلخ پوهنتون د نړیوال ژورنال د جواز ترلاسه کولو د کاري کمیټي غونډه

چهارشنبې په ورځ د ۶/ ۱۱/ ۱۴۴۵ ه. ق چې د ۲۶/ ۲/ ۱۴۰۳ ه. ش کال سره سمون لري، د بلخ پوهنتون د نړیوال ژورنال د جواز ترلاسه کولو د کاري کمیټي غونډه د بلخ پوهنتون د څېړنو او علمي مجلې مرستیال. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۳ - ۹:۳۸

د بلخ پوهنتون د اداري او مالي چارو مرستيال قاضي عبدالهادي فضلي د خپل اداري پرسونل سره مياشتنۍ ناسته وکړه، ياده ناسته د ښاغلي مرستيال په خپل دفتر کې دايره شوې وه، چې پيل يې د قران عظيم. . .