مراسم امضاء تفاهم نامه‌ی همكاری های مشترك علمی ميان دانشگاه بلخ و دانشگاه نخبگان

یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ - ۱۸:۱۶

این تفاهم نامه امروز یک شنبه ۱۴ جدی توسط پوهندوی دوکتور خليل الله كليوال رييس دانشگاه بلخ، محترم محمد یاسین قاریزاده رييس دانشگاه نخبگان، با حضور داشت پوهندوی احمد رشاد جماليار معاون امور علمی دانشگاه بلخ ،رییسان و استادان دانشگاه بلخ و دانشگاه نخبگان در تالار جلسات معاونیت امور علمی به امضاء رسید.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۰ - ۸:۳۰

آخرین بازی والیبال پوهنتونها زون شمال.

روزچهارشنبه  مورخ ۱۴۴۵/۱۰/۲۹ه‍ ق روز سوم مسابقات والیبال پوهنتونهای زون شمال تیم منتخب پوهنتون بلخ در مقابل تیم پوهنتون جوزجان در مسابقه فاینل رو برو شدند. که بازی ۳ در مقابل صفر به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۰ - ۸:۱۶

جلسه هیات تحریر مجله علمی.

امروز چهارشنبه مورخ ۲۹ / ۱۰ / ۱۴۴۵ه.ق مطابق ۱۹ /۲ /۱۴۰۳ ه.ش جلسه هیات تحریر مجله علمی- تحقیقی معرفت( فصلنامه علوم اجتماعی ) تحت ریاست معاون تحقیقات و مجله علمی پوهنتون بلخ در تعمیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۹ - ۹:۱۵

هدایت مفتی محمد شریف عثمانی رئیس پوهنتون بلخ!

به هدایت مفتی محمد شریف عثمانی رئیس پوهنتون بلخ آمریت ارتقای کیفیت پوهنتون بلخ جهت آگاهی و معرفی  گزارش حفظ سند اعتبار دهی ورکشاپ آگاهی دهی را برای آمرین دیپارتمنت های پوهنځی های 16. . .