کنفرانس و مناظره علمی اهمیت آب در زراعت به پیشواز از افتتاح بند کمال خان

دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۲ - ۱۳:۲۵
کنفرانس و مناظره علمی اهمیت آب در زراعت به پیشواز از افتتاح بند کمال خاک

کنفرانس و مناظره علمی اهمیت آب در زراعت به پیشواز از افتتاح بند کمال خان در  دانشکده زراعت دانشگاه بلخ روز پنجشنبه مورخ 28 حوت 1399 دایر گردید. در این کنفرانس پوهندوی احمد رشاد جمالیار معاون امور علمی پوهنتون بلخ پیرامون اهمیت بند کمال خان صحبت همه جانبه نموده بعدا محترمان هر یک پوهندوی دوکتور سید اسماعیل عمران و پوهنیار خواجه صفی الله عثمانی در مورد علل و راهکار های بحران آب در جهان و دریای آمو، دلایل تخریب آن در ولسوالی های کلدار و شورتپه ولایت بلخ کنفرانس های علمی خود را ارایه نمودند همچنان چند تن از دانشجویان این دانشکده پیرامون اهمیت بند کمال خان در زراعت و معرفی حوزه های دریایی افغانستان مقاله های شان را به خوانش گرفتند. کنفرانس با مباحثه، پرسش و پاسخ ها  در رابطه به موضوع ارایه شده پایان یافت.

کنفرانس و مناظره علمی اهمیت آب در زراعت به پیشواز از افتتاح بند کمال خان

تازه خبرونه

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۹ - ۹:۲۹

مخکښ کار کوونکي يې ونازول!

شنبه د رمضان المبارک په (۲۷) دبلخ پوهنتون رئيس مفتي محمد شريف«عثماني» د ياد پوهنتون له خدمتي کار کوونکو سره ناسته وکړه، په دغه ناسته کې ښاغلي رئيس صاحب د کار کوونکو دروند هر کلی او مننه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۶ - ۷:۵۹

د بلخ پوهنتون د ملی کنفرانس د جوړیدو د ځانګړی کمیټی غونډه

چهارشنبه ۱۵/ ۱/ ۱۴۰۳ لمریز کال کال چی د ۲۴/ ۹/ ۱۴۴۵سپوږمیزکال سره سمون لری، د بلخ پوهنتون د ملی کنفرانس د جوړیدو د ځانګړی کمیټی غونډه د بلخ پوهنتون د رئیس مفتی محمد شریف عثمانی په مشری،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۶ - ۷:۴۹

دامارت پژندنې آزموینې مخکښوبریالیوکسانو دجوایزوویښ

د بلخ پوهنتون کنفرانسونو په عمومی تالار کې د امارت پېژندنې آزموینه چې د بلخ پوهنتون، اطلاعات و کلتور، او استخباراتو په همغږۍ څو ورځې وړاندې تر سره شوه نن دروژې مبارکې  په ۲۴مه مخکښو. . .