ba_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۹:۵۴
اشتراک معاون امور علمی و هشت تن از استادان دانشگاه بلخ در ورکشاپ سه روزه آموزش برنامه های ایدکس (Edx) و افغان ایکس (Afgan x).

براساس پلان عملیاتی آموزش الکترونیکی دانشگاه بلخ قرار است در سال ۱۳۹۹ یک کورس بین المللی تحت عنوان” سیمای فرهنگی بلخ در گستره تاریخ” و هفت کورس داخلی از دانشکده های زراعت و علوم وترنری ثبت و از طریق پلتفورم های Edx و Afghan x به نشر برسد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۹ - ۱۱:۲

کمېتۀ تصحیح و تنظيم لوایح

روزچهار شنبه مورخ ۱۴۴۵/۹/۱۷ ه ق جلسۀ رهنمودی کمیتۀ تصحيح لوایح تحت رهبری  مفتي محمد شريف عثمانی رئیس پوهنتون بلخ به تلاوت چند آیات از کلام الله مجید آغاز  گردید.

در این جلسه مفتی محمد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۹ - ۱۰:۵۹

دیدار از موسسه تحصیلات عالی ترکستان

روز چهارشنبه مورخ۱۴۴۵/۹/۱۷ مفتی محمدشریف عثمانی رئیس پوهنتون بلخ از موسسۀ تحصيلات عالي تاج دیدار نمودند.

در این ديدار که پوهاند محمد صالح راسخ آمر برنامۀ ماستري، شجاع الدین سلطانی آمر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۲ - ۸:۴۵

جلسه نوبتی معاونیت تحقیق

روز چهارشنبه مورخ ۱۰/ ۹ / ۱۴۴۵ ه.ق مطابق ۱/ ۱/ ۱۴۰۳ ه. ش. ، جلسه نوبتی آمریت تحقبق، تالیف و ترجمه معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون بلخ در تعمیر مرکزی این پوهنتون( تالار پوهنځی زبان و. . .