برگزاری سیمینار دینی-علمی برای محصلان پوهنځی کمپیوتر ساینس اين نهاد از سوی آمریت دعوت و ارشاد!

ba_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۰:۳۷
خبر

آمریت دعوت و ارشاد بمنظور آگاهی کامل محصلان از فرامین عالیقدر امیر المؤمنین حفظه الله و رعاه و تطبيق بهتر آن در این ساحه، سیمینار دینی-علمی را تحت عنوان" تشریح فرامین عالیقدر ام.یر المؤم.نی.ن حفظه الله و رعاه و قانون أمر بالمعروف و نهی عن المنکر " برای محصلان پوهنځی کمپیوتر ساینس برگزار نمود.

در این سیمینار آمر دعوت وارشاد پوهنتون بلخ فرامین شماره (۲) و شماره ( ۲۹)  عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله و رعاه را خدمت محصلان ابلاغ و ماده‌وار تشریح و تبیین فرمودند.

همچنان آمر دعوت وارشاد پوهنتون بلخ به بیان  قانون أمر بالمعروف و نهی عن المنکر پرداخته اهمیت این قانون را نیز توضیح داده‌اند.

سیمینار دینی-علمی با دعائیه خیر خاتمه یافت.

تاریخ: ۱۱ربیع الثانی، ۱۴۴۷ه‌ ق.

آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون بلخ

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۲:۵۷
Background image

درخشش علمی پوهنتون بلخ در کنفرانس ملی کارآفرینی در افغانستان

کنفرانس ملی «فرصت‌ها و چالش‌های کارآفرینی در افغانستان» به میزبانی پوهنتون کاتب در کابل به تاریخ ۲۸ جدی  ۱۴۰۴ مطابق ۲۹ رجب ۱۴۴۷ برگزار گردید. این رویداد علمی با حضور گسترده استادان،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۳:۵۰
Background image

سيمينار ديني و اصلاحي سه روزه برای استادان و کارمندان اداري پوهنتون بلخ و پوهنتون های خصوصی به پایان رسید.

اليوم دوشنبه مورخ۲۹ رجب المرجب سال ۱۴۴۷ ه‍ ق با هدایت وزارت تحصیلات عالی و راهنمایی رهبری پوهنتون بلخ سومین روز سيمينار ديني و اصلاحي از جانب آمریت دعوت و ارشاد برای استادان و کارمندان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۸
Background image

جلسه ماهانه کمیته نشرات برگزار شد.

روز سه شنبه مورخ ۱۴۴۷/۷/۲۳ هـ.ق مطابق ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ هـ.ش جلسه نوبتی اعضای کمیته نشرات پوهنتون بلخ در معاونیت تحقیقات و مجله علمی، تحت نظر آمر مجله علمی با تلاوت چند از آیات کلام الله مجید. . .

BACK TO NEWS