شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۱۰:۲۸
دیدار سرکنسول جمهوری ازبكستان مقیم ولایت بلخ از دانشگاه بلخ

در این نشست که با حضور رئیس دانشگاه بلخ ، معاونین امور علمی، محصلان و مالی و اداری، برگزار شده بود نخست پوهندوی دوکتور خلیل الله کلیوال رییس دانشگاه بلخ پیرامون تاریخچه و فعالیت های علمی دانشگاه مفصلا صحبت نموده حضور سرقنسل و هیات همرایشان را خوش آمدید گفته خواستار ایجاد روابط علمی و آکادمیک میان دانشگاه بلخ و نهاد های تحصیلی کشور دوست و بردار ازبکستان گردیدند. بعدا سرکنسول جمهوری ازبکستان وعده سپرد تا در زمینه ایجاد روابط دوجانبه با دانشگاه های ازبکستان، بورسه های تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا برای استادان و کارمندان، سیر های علمی کوتاه مدت برای استادان و دانشجویان از دانشگاه های جمهوری ازبکستان همکاری خواهد نمود.

دیدار سرکنسول جمهوری ازبكستان مقیم ولایت بلخ از دانشگاه بلخ

دیدار سرکنسول جمهوری ازبكستان مقیم ولایت بلخ از دانشگاه بلخدیدار سرکنسول جمهوری ازبكستان مقیم ولایت بلخ از دانشگاه بلخ

دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۹:۵۴

اشتراک معاون امور علمی و هشت تن از استادان دانشگاه بلخ در ورکشاپ سه روزه آموزش برنامه های ایدکس (Edx) و افغان ایکس (Afgan x)

براساس پلان عملیاتی آموزش الکترونیکی دانشگاه بلخ قرار است در سال ۱۳۹۹ یک کورس بین المللی تحت عنوان” سیمای فرهنگی بلخ در گستره تاریخ” و هفت کورس داخلی از دانشکده های زراعت و علوم وترنری. . .

شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۱۰:۲۸

دیدار سرکنسول جمهوری ازبكستان مقیم ولایت بلخ از دانشگاه بلخ

در این نشست که با حضور رئیس دانشگاه بلخ ، معاونین امور علمی، محصلان و مالی و اداری، برگزار شده بود نخست پوهندوی دوکتور خلیل الله کلیوال رییس دانشگاه بلخ پیرامون تاریخچه و فعالیت های. . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۵ - ۲۰:۲۳

روز دوم نظارت از تطبیق نصاب تحصیلی

براساس جدول زمانی دانشکده های انجنیری، انجنیری معادن و محیط زیست، کمپیوتر ساینس و علوم وترنری از جانب کمیته موظف، نصاب های تحصیلی و منابع درسی استادان مورد بررسی و نظارت قرار گرفت.

. . .