پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۲ - ۱۶:۴۹
دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران از دانشگاه بلخ

این نشست که با حضور رئیس دانشگاه بلخ ، معاونین امور علمی، محصلان و مالی و اداری ، اساتید و محصلین این دانشگاه برگزار شده بود با استقبال هیات رهبری دانشگاه روبرو شد.
از مجموع موضوعات کلیدی که سفیر جمهوری اسلامی ایران در این نشست یاد کرد؛ معرفی شدن نخبه های کانکور سال ۹۹ در بورسیه های تحصیلی در ایران، ایجاد فرصت های خوب مطالعه برای استادان و دانشجویان ، فراهم نمودن فرصت های تحصیلی برای اساتید دانشگاه بلخ در دوره های فوق لیسانس در دانشگاه های ایران، کمک های دولت ایران در بخش چاپ آثار علمی استادان، فرستادن اساتید مجرب ایرانی برای تدریس در دانشگاه بلخ و همچنان کمک های همه جانبه در رابطه به موارد دروس آنلاین میباشد.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۰ - ۸:۳۰

آخرین بازی والیبال پوهنتونها زون شمال.

روزچهارشنبه  مورخ ۱۴۴۵/۱۰/۲۹ه‍ ق روز سوم مسابقات والیبال پوهنتونهای زون شمال تیم منتخب پوهنتون بلخ در مقابل تیم پوهنتون جوزجان در مسابقه فاینل رو برو شدند. که بازی ۳ در مقابل صفر به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۰ - ۸:۱۶

جلسه هیات تحریر مجله علمی.

امروز چهارشنبه مورخ ۲۹ / ۱۰ / ۱۴۴۵ه.ق مطابق ۱۹ /۲ /۱۴۰۳ ه.ش جلسه هیات تحریر مجله علمی- تحقیقی معرفت( فصلنامه علوم اجتماعی ) تحت ریاست معاون تحقیقات و مجله علمی پوهنتون بلخ در تعمیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۹ - ۹:۱۵

هدایت مفتی محمد شریف عثمانی رئیس پوهنتون بلخ!

به هدایت مفتی محمد شریف عثمانی رئیس پوهنتون بلخ آمریت ارتقای کیفیت پوهنتون بلخ جهت آگاهی و معرفی  گزارش حفظ سند اعتبار دهی ورکشاپ آگاهی دهی را برای آمرین دیپارتمنت های پوهنځی های 16. . .