رکشاپ آموزشی تحت عنوان «روش‌های حل منازعه و اعمار صلح»

ba_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۲۰:۰
ورکشاپ آموزشی تحت عنوان «روش‌های حل منازعه و اعمار صلح»

ورکشاپ آموزشی تحت عنوان «روش‌های حل منازعه و اعمار صلح» برای ۲۸ تن از دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاه بلخ، به تاریخ ۲۷ دلو ۱۳۹۹،  به مدت پنج روز، از طریق مرکز صلح پوهنتون بلخ، راه اندازی شد.
در این ورکشاپ، اشتراک کننده‌گان در رابطه به موضوعاتی از قبیل مفاهیم و اساسات صلح و حل منازعه، مدیریت، حل و دگرگون سازی منازعه، خشونت و انواع آن، عدم تشدد، انواع صلح، صلح سازی، حفظ صلح، اعمار صلح و سایر موارد مرتبط به موضوع، آشنا شدند و در زمینه مهارت‌های لازم را نیز فرا گرفتند.
همچنان اشتراک کننده‌گان یک سلسله فعالیت‌های عملی و تمثیلی مرتبط به صلح و حل منازعات را در قالب گروپ‌های جداگانه، انجام داده اند و تجارب و نتایج فعالیت‌های خود را با سایر اشتراک کننده‌ها شریک ساختند.
ورکشاپ با تفویض تصدیق نامه به اشتراک کننده‌ها، از جانب پوهندوی احمد رشاد جمالیار معاون امور علمی پوهنتون بلخ، جمع بندی و رسماً ختم گردید.

قابل یادآوری است که اشتراک کننده‌گان این ورکشاپ، عضویت تیم جوانان مرکز صلح را نیز بدست آوردند.
دوره‌های بعدی این ورکشاپ برای حدود ۱۰۰ تن دیگر از دانشجویان پوهنتون بلخ، طی ماه های آینده برگزار خواهد شد.

ورکشاپ آموزشی تحت عنوان «روش‌های حل منازعه و اعمار صلح»

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۲ - ۱۰:۴

جلسه کمیته تحقیق، تالیف و ترجمه معاونیت تحقیقات و مجله علمی

سه شنبه مورخ ۲۱ /۱۰ / ۱۴۴۵ ه.ق. مطابق۱۱ /۲ /  ۱۴۰۳ ه.ش. جلسه کمیته تحقیق، تالیف و ترجمه معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون بلخ تحت نظر معاون تحقیقات و مجله علمی در تعمیر مرکزی  این. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳ - ۹:۱۹

جلسۀ با مبلغین دعوت وارشاد موسسات خصوصی.

روزیکشنبه مورخ/۱۴۴۵/۱۰/۱۲ ه ق جلسۀ با مبلغین دعوت وارشاد موسسات خصوصی تحصیلات عالي با رهبری مفتی محمد شریف رئیس پوهنتون بلخ در دفتر ریاست پوهنتون بلخ با تلاوت چند آيات به  برگزار گردید.. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳ - ۹:۱۴

آغاز درس آمریت دعوت وارشاد بعد از یک ماه وقفه!

روز یک‌شنبه( مورخ /۱۴۰۳/۲/۲ه‌ش.)دروس روزانه  ارشاد و دعوت پوهنتون بلخ بعد از توقف دوماهه، دوباره آغاز یافت

دروس مذکور برای کارمندان پوهنتون بلخ در ساحۀ مرکزی تالار پوهنځی زبان وادبیات. . .