یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۶ - ۱۳:۱۱
نشست نوبتی کمیته‌ی تحقیق، تالیف و ترجمه‌ دانشگاه بلخ

نشست نوبتی کمیته‌ی تحقیق، تالیف و ترجمه‌ دانشگاه بلخ، امروز چهار شنبه، ۱۵ ثور سال ۱۴۰۰ با حضور پوهندوی احمد رشاد جمالیار معاون امور علمی، پوهنیار محمد راتب کاوه آمر مرکز تحقیق، تالیف و ترجمه و اعضای کمیته‌ی تحقیق در تالار جلسات معاونیت امور علمی برگزار شد.
در این‌ نشست پلان‌های استراتیژیک، انکشافی و عملیاتی آمریت تحقیق، تالیف و ترجمه بازنگری گردید و به تعداد شش پیشنهاد تعیین موضوع آثار علمی- تحقیقی اعضای کادر علمی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۹ - ۱۱:۲

کمېتۀ تصحیح و تنظيم لوایح

روزچهار شنبه مورخ ۱۴۴۵/۹/۱۷ ه ق جلسۀ رهنمودی کمیتۀ تصحيح لوایح تحت رهبری  مفتي محمد شريف عثمانی رئیس پوهنتون بلخ به تلاوت چند آیات از کلام الله مجید آغاز  گردید.

در این جلسه مفتی محمد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۹ - ۱۰:۵۹

دیدار از موسسه تحصیلات عالی ترکستان

روز چهارشنبه مورخ۱۴۴۵/۹/۱۷ مفتی محمدشریف عثمانی رئیس پوهنتون بلخ از موسسۀ تحصيلات عالي تاج دیدار نمودند.

در این ديدار که پوهاند محمد صالح راسخ آمر برنامۀ ماستري، شجاع الدین سلطانی آمر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۲ - ۸:۴۵

جلسه نوبتی معاونیت تحقیق

روز چهارشنبه مورخ ۱۰/ ۹ / ۱۴۴۵ ه.ق مطابق ۱/ ۱/ ۱۴۰۳ ه. ش. ، جلسه نوبتی آمریت تحقبق، تالیف و ترجمه معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون بلخ در تعمیر مرکزی این پوهنتون( تالار پوهنځی زبان و. . .