برگزاری محفل خوش‌آمدگویی محصلان جدیدالورود و تقدیر از محصلان ممتاز پوهنځی شرعیات پوهنتون بلخ.

ba_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۴
خبر

روز سه شنبه، ۴ سنبله ۱۴۰۴ پوهنځی شرعیات پوهنتون بلخ محفلی را تحت عنوان «خوش‌آمدگویی از محصلان جدیدالورود و تقدیر از محصلان ممتاز» در پوهنځی برگزار نمود.

محفل با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید توسط سیدالیاس، محصل صنف اول دیپارتمنت فقه و قانون، آغاز یافت. سپس شیخ القرآن و الحدیث، مفتی شفیق‌الله مظهری، رئیس پوهنځی شرعیات، طی سخنانی به موضوع پاکی عقیده و نیت پرداخت و تصریح نمود که «پاکی نیت از گرفتن سند مهم‌تر است؛ زیرا دستاوردهای دنیوی امری ظنی و ناپایدار بوده، اما فواید اخروی یقینی و جاویدان است.» ایشان با استناد به آیات قرآن کریم از جمله آیه  «يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ» و آیه «هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ» و نیز احادیث نبوی، جایگاه رفیع علم و دانش در اسلام را مورد تأکید قرار داد و ورود محصلان به پوهنحی شرعیات را افتخاری بزرگ و مسئولیتی سترگ در یک جامعه اسلامی دانست. نیز به پایبندی به شریعت اسلام و سنت پیامبر صلی الله علیه و سلم تاکید فرمود.

در ادامه، پوهنمل محمد نور مدبر، آمر دیپارتمنت فقه و قانون، به تشریح مقررات و لوایح پوهنتون و پوهنځی پرداخته و رهنمودهای لازم را به محصلان جدید ارائه نمود.

متعاقباً، پوهنمل دکتور عبدالرحیم رحیمی، مسئول کمیته فرهنگی پوهنځی، در زمینه مسائل فرهنگی و اهمیت رعایت ارزش‌های اخلاقی، اجتماعی و هویتی در محیط پوهنتون به ایراد سخن پرداخت.

محفل با اهدای تقدیرنامه‌ها به محصلان ممتاز پوهنځی، به‌عنوان قدردانی از تلاش‌های علمی و تعلیمی آنان ادامه یافت و در نهایت با دعای خیر به پایان رسید.

آمریت ارتباطات وآگاهی عامه پوهنتون بلخ.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۴
Background image

برگزاری محفل خوش‌آمدگویی محصلان جدیدالورود و تقدیر از محصلان ممتاز پوهنځی شرعیات پوهنتون بلخ.

روز سه شنبه، ۴ سنبله ۱۴۰۴ پوهنځی شرعیات پوهنتون بلخ محفلی را تحت عنوان «خوش‌آمدگویی از محصلان جدیدالورود و تقدیر از محصلان ممتاز» در پوهنځی برگزار نمود.

محفل با تلاوت آیاتی چند از کلام. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۰
Background image

هیأت اعزامی ریاست محترم انسجام خدمات محصلان مقام محترم وزارت تحصیلات عالی از پوهنتون بلخ دیدن نمود.

هیأت اعزامی ریاست محترم انسجام خدمات محصلان مقام وزارت تحصیلات عالی طی جلسه‌ی که در دفتر مقام ریاست پوهنتون بلخ تدویر یافته بود با شیخ القرآن و الحدیث محمد سید هاشمی رئیس پوهنتون بلخ،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۱:۲
Background image

کنفرانسهای علمی ترفیعی چهار تن اساتید ارائه گردید.

مورخ۱۴۰۴/۵/٢١ ه ش کنفرانس‌های علمی ترفیعی اساتید محترم هریک، پوهنمل مهدی محمدی عضو کادر علمی دیپارتمنت کیمیا، پوهنمل بشیر احمد نیازی عضوکادر علمی دیپارتمنت فزیک، پوهنمل محمدناصر محسنی. . .

BACK TO NEWS