دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۲ - ۱۳:۲۰

به پیشواز از افتتاح بند کمال خان مناظره دانشجویی تحت عنوان: (بند کمال خان گامی در احیای عظمت تاریخی ما) به ابتکار ریاست پوهنحی علوم اجتماعی، اساتید و محصلین این پوهنحی، با حضور  پوهندوی احمد رشاد جمالیار معاون امور علمی، پوهنوال سید مجتبی سادات معاون امور محصلان، اساتید و محصلان این پوهنحی در دو بخش، سخنرانی‌های علمی و تحقیقی مرتبط به موضوع و معرفی تاریخچۀ بند کمال خان و گفتمان علمی بین محصلان به روز پنجشنبه مورخ ۲8 حوت سال ۱۳۹۹ در پوهنحی علوم اجتماعی پوهنتون بلخ برگزار گردید.
پوهنیار محمد یوسف شریفی رئیس پوهنحی علوم اجتماعی طی سخنان در آغاز این برنامه روی نکات اساسی مانند اهداف برگزاری این برنامه و اهمیت آن به سخنرانی پرداخت. او نقش پوهنتون ها و نهادهای اکادمیک را در مهار و استفاده از آب‌های افغانستان ارزنده توصیف نموده و از متصدیان و مسئولین خواهان توجه بیشتر در قسمت اعمار بندها  و مهار آب‌های کشور گردید.
پوهندوی احمد رشاد معاون امور علمی پوهنتون بلخ با صحبت در این زمینه از تدویر این برنامه توسط رهبری پوهنحی علوم اجتماعی تشکر نموده و در امر اجرای برنامه های علمی و برگزاری این گفتمان ابراز سپاس و امتنان نموده و اظهار داشتند که افتتاح بند کمال خان  امور زراعتی و اقتصادی کشور استحکام بخشیده و به تنویر بخشی از کشور و ایجاد شغل به تعداد از مردم این سرزمین کمک فراوان می نماید.
در قسمت دوم برنامه محصلین پوهنحی علوم اجتماعی به گفتمان و مناظره پرداختند و روی موارد از قبیل تاریخ بند و بند سازی در افغانستان بالخصوص بند کمال، اهمیت مهار آب‌ها، موانع و چالش‌ها فراروی بندسازی در افغانستان و  راه‌حل‌های آن، و بالاخره چگونه گی  استفاده موثر از آبهای  کشور به بحث و تبادل‌نظر پرداختند که موردتوجه و استقبال حاضرین مجلس قرار گرفت.

به پیشواز از افتتاح بند کمال خان مناظره دانشجویی تحت عنوان: (بند کمال خان گامی در احیای عظمت تاریخی ما) به ابتکار ریاست پوهنحی علوم اجتماعی، اساتید و محصلین این پوهنحی، با حضور  پوهندوی احمد رشاد جمالیار معاون امور علمی، پوهنوال سید مجتبی سادات معاون امور محصلان، اساتید و محصلان این پوهنحی در دو بخش، سخنرانی‌های علمی و تحقیقی مرتبط به موضوع و معرفی تاریخچۀ بند کمال خان و گفتمان علمی بین محصلان به روز پنجشنبه مورخ ۲8 حوت سال ۱۳۹۹ در پوهنحی علوم اجتماعی پوهنتون بلخ برگزار گردید.  پوهنیار محمد یوسف شریفی رئیس پوهنحی علوم اجتماعی طی سخنان در آغاز این برنامه روی نکات اساسی مانند اهداف برگزاری این برنامه و اهمیت آن به سخنرانی پرداخت. او نقش پوهنتون ها و نهادهای اکادمیک را در مهار و استفاده از آب‌های افغانستان ارزنده توصیف نموده و از متصدیان و مسئولین خواهان توجه بیشتر در قسمت اعمار بندها  و مهار آب‌های کشور گردید.  پوهندوی احمد رشاد معاون امور علمی پوهنتون بلخ با صحبت در این زمینه از تدویر این برنامه توسط رهبری پوهنحی علوم اجتماعی تشکر نموده و در امر اجرای برنامه های علمی و برگزاری این گفتمان ابراز سپاس و امتنان نموده و اظهار داشتند که افتتاح بند کمال خان  امور زراعتی و اقتصادی کشور استحکام بخشیده و به تنویر بخشی از کشور و ایجاد شغل به تعداد از مردم این سرزمین کمک فراوان می نماید. در قسمت دوم برنامه محصلین پوهنحی علوم اجتماعی به گفتمان و مناظره پرداختند و روی موارد از قبیل تاریخ بند و بند سازی در افغانستان بالخصوص بند کمال، اهمیت مهار آب‌ها، موانع و چالش‌ها فراروی بندسازی در افغانستان و  راه‌حل‌های آن، و بالاخره چگونه گی  استفاده موثر از آبهای  کشور به بحث و تبادل‌نظر پرداختند که موردتوجه و استقبال حاضرین مجلس قرار گرفت.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۹ - ۱۱:۲

کمېتۀ تصحیح و تنظيم لوایح

روزچهار شنبه مورخ ۱۴۴۵/۹/۱۷ ه ق جلسۀ رهنمودی کمیتۀ تصحيح لوایح تحت رهبری  مفتي محمد شريف عثمانی رئیس پوهنتون بلخ به تلاوت چند آیات از کلام الله مجید آغاز  گردید.

در این جلسه مفتی محمد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۹ - ۱۰:۵۹

دیدار از موسسه تحصیلات عالی ترکستان

روز چهارشنبه مورخ۱۴۴۵/۹/۱۷ مفتی محمدشریف عثمانی رئیس پوهنتون بلخ از موسسۀ تحصيلات عالي تاج دیدار نمودند.

در این ديدار که پوهاند محمد صالح راسخ آمر برنامۀ ماستري، شجاع الدین سلطانی آمر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۲ - ۸:۴۵

جلسه نوبتی معاونیت تحقیق

روز چهارشنبه مورخ ۱۰/ ۹ / ۱۴۴۵ ه.ق مطابق ۱/ ۱/ ۱۴۰۳ ه. ش. ، جلسه نوبتی آمریت تحقبق، تالیف و ترجمه معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون بلخ در تعمیر مرکزی این پوهنتون( تالار پوهنځی زبان و. . .