دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۲ - ۱۳:۲۰

به پیشواز از افتتاح بند کمال خان مناظره دانشجویی تحت عنوان: (بند کمال خان گامی در احیای عظمت تاریخی ما) به ابتکار ریاست پوهنحی علوم اجتماعی، اساتید و محصلین این پوهنحی، با حضور  پوهندوی احمد رشاد جمالیار معاون امور علمی، پوهنوال سید مجتبی سادات معاون امور محصلان، اساتید و محصلان این پوهنحی در دو بخش، سخنرانی‌های علمی و تحقیقی مرتبط به موضوع و معرفی تاریخچۀ بند کمال خان و گفتمان علمی بین محصلان به روز پنجشنبه مورخ ۲8 حوت سال ۱۳۹۹ در پوهنحی علوم اجتماعی پوهنتون بلخ برگزار گردید.
پوهنیار محمد یوسف شریفی رئیس پوهنحی علوم اجتماعی طی سخنان در آغاز این برنامه روی نکات اساسی مانند اهداف برگزاری این برنامه و اهمیت آن به سخنرانی پرداخت. او نقش پوهنتون ها و نهادهای اکادمیک را در مهار و استفاده از آب‌های افغانستان ارزنده توصیف نموده و از متصدیان و مسئولین خواهان توجه بیشتر در قسمت اعمار بندها  و مهار آب‌های کشور گردید.
پوهندوی احمد رشاد معاون امور علمی پوهنتون بلخ با صحبت در این زمینه از تدویر این برنامه توسط رهبری پوهنحی علوم اجتماعی تشکر نموده و در امر اجرای برنامه های علمی و برگزاری این گفتمان ابراز سپاس و امتنان نموده و اظهار داشتند که افتتاح بند کمال خان  امور زراعتی و اقتصادی کشور استحکام بخشیده و به تنویر بخشی از کشور و ایجاد شغل به تعداد از مردم این سرزمین کمک فراوان می نماید.
در قسمت دوم برنامه محصلین پوهنحی علوم اجتماعی به گفتمان و مناظره پرداختند و روی موارد از قبیل تاریخ بند و بند سازی در افغانستان بالخصوص بند کمال، اهمیت مهار آب‌ها، موانع و چالش‌ها فراروی بندسازی در افغانستان و  راه‌حل‌های آن، و بالاخره چگونه گی  استفاده موثر از آبهای  کشور به بحث و تبادل‌نظر پرداختند که موردتوجه و استقبال حاضرین مجلس قرار گرفت.

به پیشواز از افتتاح بند کمال خان مناظره دانشجویی تحت عنوان: (بند کمال خان گامی در احیای عظمت تاریخی ما) به ابتکار ریاست پوهنحی علوم اجتماعی، اساتید و محصلین این پوهنحی، با حضور  پوهندوی احمد رشاد جمالیار معاون امور علمی، پوهنوال سید مجتبی سادات معاون امور محصلان، اساتید و محصلان این پوهنحی در دو بخش، سخنرانی‌های علمی و تحقیقی مرتبط به موضوع و معرفی تاریخچۀ بند کمال خان و گفتمان علمی بین محصلان به روز پنجشنبه مورخ ۲8 حوت سال ۱۳۹۹ در پوهنحی علوم اجتماعی پوهنتون بلخ برگزار گردید.  پوهنیار محمد یوسف شریفی رئیس پوهنحی علوم اجتماعی طی سخنان در آغاز این برنامه روی نکات اساسی مانند اهداف برگزاری این برنامه و اهمیت آن به سخنرانی پرداخت. او نقش پوهنتون ها و نهادهای اکادمیک را در مهار و استفاده از آب‌های افغانستان ارزنده توصیف نموده و از متصدیان و مسئولین خواهان توجه بیشتر در قسمت اعمار بندها  و مهار آب‌های کشور گردید.  پوهندوی احمد رشاد معاون امور علمی پوهنتون بلخ با صحبت در این زمینه از تدویر این برنامه توسط رهبری پوهنحی علوم اجتماعی تشکر نموده و در امر اجرای برنامه های علمی و برگزاری این گفتمان ابراز سپاس و امتنان نموده و اظهار داشتند که افتتاح بند کمال خان  امور زراعتی و اقتصادی کشور استحکام بخشیده و به تنویر بخشی از کشور و ایجاد شغل به تعداد از مردم این سرزمین کمک فراوان می نماید. در قسمت دوم برنامه محصلین پوهنحی علوم اجتماعی به گفتمان و مناظره پرداختند و روی موارد از قبیل تاریخ بند و بند سازی در افغانستان بالخصوص بند کمال، اهمیت مهار آب‌ها، موانع و چالش‌ها فراروی بندسازی در افغانستان و  راه‌حل‌های آن، و بالاخره چگونه گی  استفاده موثر از آبهای  کشور به بحث و تبادل‌نظر پرداختند که موردتوجه و استقبال حاضرین مجلس قرار گرفت.

تازه خبرونه

جمعه ۱۳۹۹/۱۱/۱۰ - ۲۱:۱۹

پنځه ورځنی ورکشاپ د سولې په زده کړه کې د څېړنې او لیکوالۍ علمي روشونه

د بلخ پوهنتون سولې مرکز لخوا د بېلابېلو پوهنځيو شپاړلس تنو استادانو لپاره د (د سولې په زده کړه کې د څېړنې او لیکوالۍ علمي روشونه) په نوم پنځه ورځنی ورکشاپ د مرغومې له ۵ څخه تر ۹ پورې د. . .

جمعه ۱۳۹۹/۱۱/۳ - ۱۹:۱۶

برنامه آموزشی و آگاهی دهی "معرفی لایحه جذب اعضای کادر علمی، معرفی پالیسی مرور برنامه های علمی و معرفی فورم ها و چک لیست های تقرر و پروسه‌ی شارت لیست شدن اعضای کادر علمی"

نن سه شنبه د ۱۳۹۹ لمریز کال د مرغومي په ۳۰ مه، د بلخ پوهنتون د علمي چارو معاونیت له خوا د بلخ پوهنتون او د بلخ ولایت خصوصي تحصیلي بنسټونو د بېلابېلو پوهنځیو د ‌‌‌‌‌‌ډيپارټمنټونو امرینو. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ - ۱۸:۳۱

د بلخ پوهنتون د ستراتیژیک پلان د جوړونې کمېټې ناسته؛

د ستراتیژیک پلان کمېټې د (۱۴۰۰- ۱۴۰۴) کلونو لپاره بلخ پوهنتون د ستراتيژیک پلان د جوړونې په موخه د علمي چارو مرستیال پوهندوی احمد رشاد جمالیار تر ریاست لاندې او د شپاړلس ګونو پوهنځیو د. . .