دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ - ۱۸:۳۱
جلسه کمیته تدوین پلان استراتیژیک دانشگاه بلخ

نخستین نشست کمیته پلان استراتژیک به منظور تدوین پلان استراتژیک دانشگاه بلخ برای دوره زمانی ۱۴۰۰ – ۱۴۰۴ تحت ریاست پوهندوی احمد رشاد جمالیار معاون امور علمی و با اشتراک مسوولین کمیته های پلان استراتیژیک دانشکده های شانزده گانه و نماینده گان معاونیت امور محصلان، معاونیت امور اداری و آمریت جندر دانشگاه در تالار جلسات معاونیت امور علمی برگزار شد.

در این جلسه موضوعاتی چون ارزیابی نقاط قوت و ضعف پلان استراتژیک دوره زمانی ۱۳۹۶ – ۱۴۰۰،  ترتیب پرسشنامه، تعیین مراحل تدوین پلان استراتژیک، برشماریِ اهداف کلان استراتژیک دانشگاه و زمانبندی تدوین پلان استراتژیک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت، و تصامیم لازم اتخاذ گردید.

دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳ - ۹:۱۹

جلسۀ با مبلغین دعوت وارشاد موسسات خصوصی.

روزیکشنبه مورخ/۱۴۴۵/۱۰/۱۲ ه ق جلسۀ با مبلغین دعوت وارشاد موسسات خصوصی تحصیلات عالي با رهبری مفتی محمد شریف رئیس پوهنتون بلخ در دفتر ریاست پوهنتون بلخ با تلاوت چند آيات به  برگزار گردید.. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳ - ۹:۱۴

آغاز درس آمریت دعوت وارشاد بعد از یک ماه وقفه!

روز یک‌شنبه( مورخ /۱۴۰۳/۲/۲ه‌ش.)دروس روزانه  ارشاد و دعوت پوهنتون بلخ بعد از توقف دوماهه، دوباره آغاز یافت

دروس مذکور برای کارمندان پوهنتون بلخ در ساحۀ مرکزی تالار پوهنځی زبان وادبیات. . .

شنبه ۱۴۰۳/۲/۱ - ۱۱:۳۱

برگزاری جلسه شورای علمی پوهنتون بلخ.

بسم الله الرحمن الرحیم

نشست شورای علمی نهاد علمی هذا مؤرخ ۱۴۴۵/۱۰/۸هجری قمری موافق به ۱۴۰۳/۱/۳۰هجری شمسی با اشتراک مفتی محمد شریف عثمانی رئيس پوهنتون بلخ معاونين، رؤسای پوهنځی ها ۹ بجه. . .