د بلخ پوهنتون د ستراتیژیک پلان د جوړونې کمېټې ناسته؛

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ - ۱۸:۳۱
جلسه کمیته تدوین پلان استراتیژیک دانشگاه بلخ

د ستراتیژیک پلان کمېټې د (۱۴۰۰- ۱۴۰۴) کلونو لپاره بلخ پوهنتون د ستراتيژیک پلان د جوړونې په موخه د علمي چارو مرستیال پوهندوی احمد رشاد جمالیار تر ریاست لاندې او د شپاړلس ګونو پوهنځیو د ستراتيژیک پلان کمېټو د مسوولینو، د محصلانو چارو معاونیت، د اداري چارو معاونیت او د پوهنتون د جن‌‌‌‌‌‌ډر امریت استازو په ګ‌‌‌‌‌‌ډون د علمي چارو معاونیت د ناستو په تالار کې خپله لومړنۍ ناسته وکړه.
په دې ناسته کې ځینې موضوعات لکه د (۱۳۹۶ - ۱۴۰۰) کلونو د ستراتیژیک پلان د پياوړو او کمزورو ټکو ارزونه، د پوښتنپاڼو جوړول، د ستراتیژیک پلان جوړولو د مرحلو ټاکل، د پوهنتون د ستراتیژیک پلان یو شمېر لویې موخې او هم یې مهالوېش تر بحث لاندې ونیول شول او لازمې پرېکړې وشوې.
...
د بلخ پوهنتون د عامه پوهاوي او اړیکو امریت
۱۳۹۹ لمریز کال د مرغومي(جدي) ۲۸ مه.

جلسه کمیته تدوین پلان استراتیژیک دانشگاه بلخ

تازه خبرونه

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۹ - ۹:۲۹

مخکښ کار کوونکي يې ونازول!

شنبه د رمضان المبارک په (۲۷) دبلخ پوهنتون رئيس مفتي محمد شريف«عثماني» د ياد پوهنتون له خدمتي کار کوونکو سره ناسته وکړه، په دغه ناسته کې ښاغلي رئيس صاحب د کار کوونکو دروند هر کلی او مننه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۶ - ۷:۵۹

د بلخ پوهنتون د ملی کنفرانس د جوړیدو د ځانګړی کمیټی غونډه

چهارشنبه ۱۵/ ۱/ ۱۴۰۳ لمریز کال کال چی د ۲۴/ ۹/ ۱۴۴۵سپوږمیزکال سره سمون لری، د بلخ پوهنتون د ملی کنفرانس د جوړیدو د ځانګړی کمیټی غونډه د بلخ پوهنتون د رئیس مفتی محمد شریف عثمانی په مشری،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۶ - ۷:۴۹

دامارت پژندنې آزموینې مخکښوبریالیوکسانو دجوایزوویښ

د بلخ پوهنتون کنفرانسونو په عمومی تالار کې د امارت پېژندنې آزموینه چې د بلخ پوهنتون، اطلاعات و کلتور، او استخباراتو په همغږۍ څو ورځې وړاندې تر سره شوه نن دروژې مبارکې  په ۲۴مه مخکښو. . .